T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TOKAT / ERBAA - Erbaa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

18 MART ŞEHİTLER GÜNÜ KUTLU OLSUN …


109 yıl önce emperyalistlere karşı Anadolu’daki Türk varlığını korumak ve bin yıllık Türk topraklarını müdafaa etmek için verdikleri mücadeleyle milletimizi Çanakkale Zaferine ulaştıran bütün kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmetle, tazimle yâd ediyoruz.

Çanakkale Zaferi, Türk milletinin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini dünyaya bir kez daha ilan ettiği büyük ve tarihi bir kahramanlık destanıdır. Anadolu’nun dört bir yanından gelerek yedi düvele karşı Çanakkale’de verilen topyekûn mücadelede ecdadımız, milletimizin zor günde nasıl bir ve beraber olduğunu göstermiş, şehit kanlarıyla sulanan toprağımıza düşmanın ayak basmasına izin vermemiştir. Bize bu vatanı emanet eden şehitlerimize, gazilerimize şükran borcumuzu ödemek, vatanımızı ve bayrağımızı her koşulda müdafaa etmek için dün olduğu gibi bugün de yarın da mücadeleden bir an olsun geri durmayacağız.

Öğrencilerimizde bu ruhu ve bilinci diri tutmak için okulumuz konferans salonunda bir program gerçekleştirdik. Bu güzel ve anlamlı program dolayısıyla emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümünü bir kez daha kutluyoruz. Bu toprakları bize vatan kılan  tüm şehitlerimizin ruhları şad, mekânları cennet olsun.

19-03-202419-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 15:37 - Görüntülenme: 119
  Beğen | 2  kişi beğendi