EVLİYA ÇELEBİ ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMINA KABUL EDİLDİK

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından imam hatip okullarında öğrencilerin eğitim öğretime devam ederken farklı yöreleri sosyo-kültürel açıdan tanımaları, tarihî ve kültürel miras bilinci kazanmaları, sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmaları amacıyla başlatılan "Evliya Çelebi Öğrenci Değişim Programı" değerlendirme süreci tamamlandı.

Değişim Programı kapsamında 102 okul desteklenmeye hak kazandı. Okulumuz koordinatörlüğünde paydaş okulumuz BİTLİS/MERKEZ- Hatuniye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile birlikte yaptığımız “Horoztepe’den Beş Minare’ye” isimli projemiz kabul edilerek okulumuz da Genel Müdürlüğümüz tarafından desteklenecek 102 okul arasına girme başarısı göstermiştir.

Seyyah Evliya Çelebi’nin ismi verilen değişim programıyla imam hatip okullarındaki öğrencilerin eğitim öğretime devam ederken farklı yöreleri sosyo-kültürel açıdan tanıması, tarihi ve kültürel miras bilinci kazanması amaçlanmaktadır. Proje ile 6-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında paydaş okulumuzla karşılıklı birer haftalık öğrenci değişimleri yapılacak, birlikte programlar gerçekleştirilecektir.

Projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki proje aşamalarında başarılar diliyoruz.

Evliya Çelebi Değişim Programı'na kabul edilen proje listesi için tıklayınız.

Yayın: 28.03.2024 - Güncelleme: 28.03.2024 15:07 - Görüntülenme: 338