KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ YAPTIK

Öğrencilerimizi ilgi duydukları meslekler ile tanıştırmak, onların bu meslekler hakkında bilgi edinmelerini sağlamak, motivasyon, farkındalık ve hedef belirlemelerine yardımcı olmak amacıyla merkezi Ankara’da bulunan ATİ-DER (Ati Tokat İli ve İlçeleri İmam Hatipler Derneği), okulumuzda 8 Mart 2024 tarihinde “Kariyer Günleri” etkinliği gerçekleştirdi.

Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz, hedeflerini sağlıklı bir şekilde belirlemeleri, meslekleri eğitim aşaması ve çalışma koşulları bakımından daha iyi tanıyıp irdelemeleri, meslek tercihi ve kariyer planlamasında doğru adım atmaları adına farklı meslek gruplarından alanında uzman kişilerle buluşma imkanı elde ettiler.

Meslek grubu temsilcilerinden oluşan ekibi öğrencilerimizle buluşturan ATİ-DER’in çok kıymetli yönetim kurulu başkanı Avukat Mehmet Demir’e ve  kıymetli zamanlarını ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşan meslek temsilcilerimize çok teşekkür ediyoruz.

12-03-202412-03-2024

Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 11:13 - Görüntülenme: 153