Mİ’RAC KANDİLİ ETKİNLİKLERİMİZ...

Recep ayının 27. gecesi  “Miraç Kandili” dolayısıyla ülkemizin tüm camilerinde kandil programları düzenlendi. Vatandaşların camilere akın ettiği gece, ibadet ve dualarla idrak edildi. Biz de okul olarak gece vesilesiyle bir dizi etkinlik yaptık.

6 Şubat Salı gecesi okulumuz konferans salonunda pansiyonda kalan öğrencilerimize ve velilerimize yönelik program gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin de görev aldığı programda Müftülük Vâizesi Serpil GÜRELDİ, bu gece ile ilgili paylaşımlarda bulundu.

7 Şubat Çarşamba günü ise yine konferans salonumuzda öğrencilerimize yönelik Müftülük Görevlisi Kübra YILMAZ’ın katılımıyla “Mi’rac ve Namaz” konulu konferans gerçekleştirdik.

Mi’rac Kandili dolayısıyla gerçekleştirilen programlarda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

11-02-202411-02-2024

Yayın: 11.02.2024 - Güncelleme: 11.02.2024 11:43 - Görüntülenme: 151