T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TOKAT / ERBAA - Erbaa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI

 

İnsan olma sorumluluğunda üstlendiğimiz ahlaki ve toplumsal ödevler, kulluk bilinci ve manevi yücelmenin anahtarı olan namaz konusunda farkındalık oluşturmak, öğrencilerimizin madde ve manaya yönelik bütüncül bir bakış açısıyla yetişmelerine destek olacaktır. Öğrencilerimizin; ferdî, sosyal ve manevi gelişiminin desteklenmesi amacıyla Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzce  “Vakti Kuşanmak” etkinlikleri plânlanmıştır.

Bu planlama çerçevesinde okulumuz dahilinde gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle namaz hususunda farkındalık oluşturma çalışmalarımız sürmektedir. Bu kapsamda Meslek Dersleri Zümre Öğretmenlerimiz tarafından seçilen “Namazlarımızı Bilinçaltında Kılabilmek” isimli kitap temin edilerek gönüllülük esasına bağlı olarak öğrencilerimize dağıtımı yapılmış ve akabinde de kitap içeriğinden daha önce duyurusu yapılan ödüllü yarışma sınavı yapılmıştır. 193 öğrencimiz bu kitabı okumuş ve 153 öğrencimiz de ödüllü yarışma sınavına katılmıştır. Yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren öğrencilerimiz okul yönetimi tarafından madalya ve para ödülü ile ödüllendirilmişlerdir.

Bu etkinliğin gerçekleştirilmesinde görev alan öğretmenlerimize ve katılım sağlayan öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

19-03-202419-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 15:39 - Görüntülenme: 121
  Beğen | 1  kişi beğendi