SAĞLIKLI BESLEN, EGZERSİZ YAP, SAĞLIKLI KİLODA KAL …

4 Mart Dünya Obezite Günü diğer özel günler gibi toplumda farkındalık oluşturmak ve konuya dikkat çekmek için önemli bir fırsat oluşturmaktadır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Sağlık Bakanlığı, 4 Mart’ta Dünya Obezite Günü için belirlenen “Sağlıklı Beslen, Egzersiz Yap, Sağlıklı Kiloda Kal” ve “Haydi, Obezite ve Gençliği/Yaşlılığı/Egzersizi Konuşalım” temaları çerçevesinde etkinlikler planlamıştır.

4 Mart Obezite Günü ve 1-7 Mart Yeşilay Haftası sebebiyle, Okulumuz Hemşiresi ve Beden Eğitimi Öğretmeni tarafından tüm öğrencilerimize ilk ders saatinde nefes egzersizleri ve esneme hareketleri yaptırılmış, akabinde ise meyve yeme etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Etkinlik dolayısıyla Okul Hemşiremize ve Beden Eğitimi Öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz.

11-03-202411-03-2024

Yayın: 11.03.2024 - Güncelleme: 11.03.2024 11:45 - Görüntülenme: 93