ÖĞRENCİMİZ UMRE ÖDÜLÜ KAZANDI

Diyanet İşleri Başkanlığınca, toplumun yapı taşını oluşturan gençlerin milli ve manevi değerler ekseninde yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla pek çok alanda çeşitli çalışmalar yürütülmektedir. Bu kapsamda gençliğin dinî ve ahlaki değerlerini diri tutmak amacıyla 09 Mart 2024 Cumartesi günü lise öğrencileri arasında ülke genelinde “Umre Ödüllü” "Gençlik Bilgi Yarışması" düzenlenmiştir.

Bu yarışmaya okulumuzdan öğrenciler de katılım göstermişler ve 11. Sınıf Öğrencilerimizden Maşite ŞAHİN “TOKAT İL BİRİNCİSİ” olma başarısı göstererek “UMRE ÖDÜLÜ” kazanmıştır. Öğrencimizi bu başarısından dolayı tebrik ediyor, bundan sonraki hayatında da başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca; yarışmayı düzenleyen Diyanet İşleri Başkanlığımıza, öğrencimizin yetişmesinde ve yarışmaya hazırlık sürecinde desteklerini esirgemeyen Meslek Dersi Öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyoruz.

24-04-2024

Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 16:47 - Görüntülenme: 145